Известие

Collapse
No announcement yet.

Интериорни дръжки за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма за какво, ето и снимка на резултата при мен
    Attached Files
    Last edited by t0shet000; d.m.y г., 20:53.
    Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

Здравейте отново, следвах вашите съвети и изчистих дръжките, но отново има едно лепкане, което не е голям проблем, но дразни, някаква идея от какво се получава и как да го махна.
      Alfa 147 1.9 JTDm 120hp 8v 2006г.

Comment

Лепкането винаги ще го има докато не ги облепиш с кожа ! Или тези кожените дето ги продават дето съм посочил по напред в темата.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kras4ooo Покажи съобщение
          Здравейте отново, следвах вашите съвети и изчистих дръжките, но отново има едно лепкане, което не е голям проблем, но дразни, някаква идея от какво се получава и как да го махна.
          Най-вероятно иска още търкане, по спомен мойте ги търках с гъбичка и вода, ако не се бъркам. Като цяло лесно се махна покритието и не остана лепкаво, даже обратната много гладко и хлъзгаво. Конзолата, където е ръчната спирачка и скоростния лост, я търках с кореселин и хавлиена кърпа ( с други платове само се разнасяше и не се махаше) Мисля че покритието е същото и там, беше се размекнало и лепнеше, всеки път при допир се цапах. Нито побеля, нито си смени цвета към по бледо.

Comment

Какъв е тоя кореселин бре !!! Вие не сте за Алфа Ромео. Остава и като се счупи нещо да го връзваме с тел и омотаваме с тиксо !
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            sigpic

Comment

Е кво като е Алфа, с френски парфюми за 500 лв ли да чистим? И аз съм чистил по моята с коресилин, това не я прави по-малко Алфа, нито мен по-малко алфист. Важен е крайният резултат.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Прочетох доста из http://www.alfaowner.com/ , там някои почистват гумата с Изопропанол http://www.plastidip.bg/product.php?id=13 , a после за дръжките и за копчетата на прозорците може да се използва този спрей, който е като течна гума .. http://www.plastidip.bg/product.php?id=13 , теоретично е така , практически трябва да се изпробва
                Attached Files
                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

''Е кво като е Алфа, с френски парфюми за 500 лв ли да чистим? И аз съм чистил по моята с коресилин, това не я прави по-малко Алфа, нито мен по-малко алфист. Важен е крайният резултат''

Да за мирис в купето може и с френски.Имах предвид както е написал колегата преди мен,просто си има специални спрейове.И никой не е казал на никой ,че не е алфист.Но трябва да се грижиш за колата си а не да 'къкаш' на нея !
                  sigpic

Comment

А панелчето, където стоят копчетата за ел. стъклата лесно ли се сваля? И как?

Зашото аз съм измислил друга схема, а именно - дръжките и въпросното панелче в черен пиано лак.
                    '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Какъв е тоя кореселин бре !!! Вие не сте за Алфа Ромео. Остава и като се счупи нещо да го връзваме с тел и омотаваме с тиксо !
                      НЕЩО против ли имаш? Да беше дошъл с някой тузарски препарат да ми я почистиш ти. Има ли значени с какво се почиства. Такова съм имал под ръка с такова съм пробвал. Резултата е повече от идеален. Не лепне и не цапа повече, каквото и да се допре до него. За разлика от преди това.!!! Черното си остана черно, без да избелява. Аман от разбирачи!!!
                      Last edited by zombiran; d.m.y г., 21:37.

Comment

А от някъде мога ли да проверя колко струва и от къде може да се закупият такива дръжки, заедно с ел машинките за огледалата ? Говоря за нови такива.
                        Alfa 147 1.9 JTDm 120hp 8v 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от Kras4ooo Покажи съобщение
                          А от някъде мога ли да проверя колко струва и от къде може да се закупият такива дръжки, заедно с ел машинките за огледалата ? Говоря за нови такива.
                          Няма да ти хареса цената за нови ел.управления (към 300-350лв. ще ти струва само за шофьорската) може да питаш само и единствено в представителство на алфа ромео. Относно дръжките, мисля че не се продават отделно. Върви с цялата кора.

Comment

Не успях да махна зегерката на дръжките, така че се наложи да сваля корите. Определено си заслужаваше Сега въпроса е колко ще издържат в този си вид.
                            Attached Files

Comment

С "Plasti dip" ли го пръсна ? Питам понеже е станало много добре и ще е хубаво да се спомене с какво се е постигнал този ефект.

Comment

Стана със спрей на Dupli Color, цвят черен мат. Взех го от Практикер за 6,99. Иначе дръжките ги минах с Meglio и шкурка 800 преди да ги пръсна.

Изглежда надеждно за сега, остава да се отуча от гадния навик да си държа ключовете в ръката. Тоя уикенд мисля да оправя и централните духалки.

Comment

Working...
                                X